Terug naar: Nieuwsoverzicht

Lucky pakt deze zomer groots uit met de NEON NIGHTS Teenageparty

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

Juni 2022

25 zaterdag
Teenageparty Teenageparty Neon Nights ⏰ 20:00   📍 Fabriek Bekijk evenement

Na 2 jaar komt Lucky in Rijssen op zaterdag 25 juni 2022 weer terug met de populaire alcoholvrije Teenageparty. Op zaterdag 25 juni is Lucky geopend voor 12 tot en met 15 jaar, in de Fabriek en het Hollands Partycafé wordt een feest gebouwd door de resident DJ’s: DJ Dorato en DJ Nadir met de gezelligste en grootste hits van nu!

Het wordt een hele nieuwe beleving voor de nieuwe generatie, ze worden meegenomen in een groot feest samen met hun leeftijdsgenoten. Een nieuwe wereld opent zich, het gehele pand wordt versierd naar het glow in the dark thema: ook de lichtshow en led schermen zullen naar het thema aangepast worden.

Behalve dat er leuke muziek gedraaid wordt, is er aan alle kanten entertainment te zien. Bij de ingang kunnen de tieners zich laten neon painten alsof ze op een echt festival zijn. De hele dag doen ze TikTok dansjes, daarom is er een TikTok Corner gebouwd in het neon thema om de mooiste TikToks te maken!

Lucky Rijssen is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het is 1 minuut lopen vanaf het station Rijssen. Er is genoeg plek om makkelijk afgezet en opgehaald te worden met de auto en er is een ruime fietsenstalling.

 

Actie

2 vriendengroepen maken kans om opgehaald te worden met een chique limousine, wat moet je hiervoor doen?

Door minimaal 15 tickets te bestellen via onze website voor jou en je vrienden maak je automatisch kans!

 

Tickets & meer info

25 juni is de NEON NIGHTS Teenageparty voor 12 tot en met 15 jaar van 20:00 tot 00:00 en om 21:30 sluiten de deuren.