Terug naar: home

deBAR

Het weekend vier je natuurlijk samen met al je vrienden bij de gezelligste (dans)kroeg van Rijssen: deBAR (23+). Heb jij zin om te dansen? Dan kun je je helemaal uitleven op de lekkerste hits van toen en de knallers van nu in Luke’s Bar. Even bijkletsen met oude bekenden? In ons gezellige Grand Café is het mogelijk. Onder het genot van de lekkerste cocktails en speciaalbiertjes, overheerlijke bites en de leukste mensen maken wij jouw weekend compleet!

Komende evenementen 🔜

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

September 2024

07 zaterdag
deBAR deBAR #5 Heb jij wel zin in een drankje, maar geen zin om tussen de tieners te staan? Kom gezellig naar deBAR! (23+) ⏰ 22:00   📍 Luke’s Bar Koop nu je tickets! 🎫

De Community

Tijdens deBAR (23+) kan je samen met leeftijdsgenoten genieten van een gezellig, ouderwets avondje stappen in de kroeg en je zult alleen maar leeftijdsgenoten tegenkomen. deBAR is namelijk volledig afgesloten van de rest van de discotheek en beschikt over een eigen ingang met eigen faciliteiten. Tijdens deBAR zullen bekende DJ’s uit de regio ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Dit doen ze door hits van vroeger feilloos te combineren met de lekkerste hits van nu. Onze ervaren bartenders serveren de lekkerste drankjes uit ons uitgebreide drankarrangement en ook aan lekkere bites zal het niet ontbreken. Kortom: voor een supergezellige avond uit ben je aan het juiste adres bij deBAR.

Bekijk de sfeerbeelden van voorgaande edities!