Terug naar: home

Dangerouzmind

Hi liefhebber van de hardere stijlen,

Bereid je voor op één van de meest populaire indoor hardere stijlen feesten van Oost-Nederland: Dangerouzmind (18+). Waan jezelf in een wereld vol met spectaculaire shows en entertainment, voel de muziek door je aderen stromen door onze geweldige geluidsinstallatie en geniet van onze zorgvuldig samengestelde line-up tijdens een nieuwe editie van Dangerouzmind in Lucky.
It’s time to unite at Dangerouzmind!

Komende evenementen 🔜

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

Juni 2024

22 zaterdag
Dangerouzmind Dangerouzmind: Con Forza Dangerouzmind presents: Con Forza. Uptempo all night in the Factory met o.a. Dimitri K en The Dark Horror. ⏰ 23:00   📍 Fabriek Koop nu je tickets! 🎫

De community 🕺

Tijdens Dangerouzmind maakt het niet uit wie je bent of welke stijl je hebt. Kleuren bestaan bij ons alleen in de lampen en de enige vuisten die we maken zijn pompend op de keiharde beats van de DJ. De ruige klanken, euforische melodieën en rauwe kicks – die je door onze splinternieuwe geluidsinstallatie tot diep in je aderen voelt stromen – zorgen er samen met een dikke indoor show voor dat je loskomt van jouw realiteit. Iedere editie van Dangerouzmind stellen wij met de grootst mogelijke zorg een verrassende line-up met de beste DJ’s uit de scene voor jou samen. De combinatie van een waanzinnig publiek en de nieuwste technologieën op het gebied van show en entertainment, waaronder een fantastisch LED-scherm, CO2, vuur en lasers, maakt dat jij tijdens iedere nieuwe editie van Dangerouzmind in Lucky weer tot leven wordt gebracht op een manier waar je normaal alleen maar van durft te dromen.

Hardstyle.com about Unresolved Album Release Party at famous venue Lucky in Rijssen – Dangerouzmind

Article

Ga helemaal los!

Dangerouzmind