Terug naar: home

We are So90’s ’00s NOW

I Want It That Way

Stap samen met ons in de muzikale tijdmachine tijdens een nieuwe editie van We are so90s, 00s, now (21+). De beste DJ’s nemen jou en je vrienden gedurende de avond mee op een reis door de lekkerste danceable hits uit de jaren 90, 00s en now. Dit gecombineerd met een vette show, leuke mensen en een heleboel gezelligheid zorgt voor het gevoel van ultieme nostalgie.

Tip van flip: heb je kinderen of huisdieren? Kijk opa & oma alvast lief aan of zij een avondje op willen passen, want zoals je weet: de kater komt altijd later.

We Are So90s 00s NOW Bezoekers
We Are So90s 00s NOW Sfeer

De Community 💿👱‍♂️👩

Oef, missen jullie ook wel eens die tijd waarbij je je schor zong op foute 90s/00s/now hits, waarbij je totaal bezweet op de dansvloer je gabberskills aan het beoefenen was en waar je tijdens een avondje uit even al je zorgen kon vergeten op de dansvloer? We feel you. Tijdens de We are so 90s, 00s, now (21+) nemen we je mee naar de tijd dat écht alles kon. Van Gabbermuziek tot Oldschool HipHop en RnB, alles komt voorbij. Samen met de beste DJ’s zorgen we ervoor dat je het ultieme nostalgische gevoel van vroeger tijdens een avondje stappen opnieuw ervaart. Het is tijd om jezelf te verwennen op een avondje uit, tijd om even al je zorgen te vergeten, oppas te regelen voor de kids of de hond en om je klaar te maken voor een avondje totale chaos in Lucky tijdens een ouderwets gezellig feestje: We are so90s, 00s, now (21+)

Grote Witte Kerstshow ☃️

Ieder jaar is er maar één manier om de kerstvakantie beter te beginnen dan op het gezelligste & witste feest van het jaar: De Grote Witte Kerstshow.