Terug naar: home

Morsecode

MORSECODE

Morsecode is het techno event van Overijssel. Een avond die je niet snel gaat vergeten. Met een brute zaal, lasers & een mega soundsystem beloven wij jullie omver te blazen. Lucky Rijssen is onze thuis basis voor deze onvergetelijk avond. Het team van Morsecode weet als geen ander de beste sounds neer te zetten. Een avond vol Hard Techno, Hard Groove, Early rave & Trance. Wij leveren het allemaal tijdens onze shows!

Benieuwd naar onze upcoming events? Check onze Instagram @morsecode.event of bekijk onze planning met de komende evenementen.

TECHNO IN OVERIJSSEL

Bij Morsecode draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. Of je nu een doorgewinterde technoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit met vrienden, Morsecode biedt voor elk wat wils. Met een diverse line-up van lokale en internationale artiesten.

Het team van Morsecode heeft een passie voor de scene. Wij proberen dit ook uit te dragen in onze events. We zijn trots dat we dit kunnen doen in Overijssel & dat we jullie een extra plek kunnen bieden in de buurt.

KOM IN DE SFEER

DYEN

PIEN VERSCHIERE