Terug naar: Nieuwsoverzicht

Lucky knalt er een grootse planning uit voor het nieuwe uitgaansseizoen.

Bekijk de veelzijdige programmering met leuke artiesten en evenementen voor jong en oud in Lucky.

We Are So 90s, 00s, Now! (23+)

Op vrijdag 30 september is er een nieuwe editie van We Are So 90s, 00s, Now!
Herbeleef het ultieme nostalgische 90s gevoel van vroeger tijdens deze avond. Om de show compleet te maken staan deze vrijdag de Party Animals live on stage. Ze zijn bekend van echte 90s klassiekers als ‘Have you ever been mellow’, ‘Hava Naquila’ en natuurlijk ‘Aquarius’.

De Reünie XL (40+)

Voor iedereen die zo af en toe even terug wil naar het “Lucky van toen”, de muziek van toen, de mensen van toen is er zaterdag 1 oktober De Reünie XL.
De vorige was volledig uitverkocht, daarom zal deze Reünie plaatsvinden in de Fabriek, de grootste zaal in Lucky. Dj’s Bert van Losser en Marc Lammertink gaan er een feest van bouwen met de grootste hits van toen met af en toe een hitje van nu.

Das große Lucky Oktoberfest (18+)

Vrijdag 7 oktober begint het weekend goed met Das große Lucky Oktoberfest. De hele avond lang is er gezellige muziek met liveoptredens van Dieter Koblenz, Dee-jay Otzi Tribute en DJ Erik, zij zorgen voor één groot feest! De lange biertafels, bierpullen, Flugel shots, heerlijke Duitse Bratwursten, Curry Wursten en Sauerkraut zullen uiteraard niet ontbreken.

PURE (18+)

Pure staat weer op de planning op zaterdag 8 oktober met een gloednieuwe line-up aan DJ’s. De hele nacht lang draaien ze House, Tech house, Disco house en Techno in de Factory en Dance Club. De vorige editie was volledig uitverkocht, dus koop tickets op tijd!

Line-up: GUZ, Tim Hox, Wedamnz, Refuse, Jill Lauren, Thijs Wijdeveld, Franciscus + Viénce, DJ Envelope en Pien Verschiere.

DeBAR (23+)

DeBAR staat gepland op 8 oktober in Luke’s Bar. Tijdens deBAR zullen bekende DJ’s uit de regio ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan, dit doen ze door hits van vroeger feilloos te mixen met de lekkerste hits van nu.
Samen met leeftijdsgenoten genieten van een gezellig, ouderwetse avond stappen in de kroeg.

Edwin Evers Band (16+) – Uitverkocht

Edwin Evers Band staat vrijdag 14 oktober live op het podium van Lucky. De band staat bekend om het ongeremd enthousiasme en prachtige covers uit de jaren 80, 90 en hits van nu. De tickets voor dit event waren snel uitverkocht, net als de rest van hun clubtour.

Lucky Saturday met Cristian D (16+)

Zaterdag 15 oktober is het tijd voor Lucky Saturday. Hier zijn de 3 populairste zalen weer geopend, de Fabriek, Dance Club en Hollands Feestcafe en er staat weer een grote artiest op de planning: Cristian D, bekend van ‘Amsterdam’, ‘Als Je Bij Me Blijft’ en ‘1234’.

Teenageparty (12 t/m 15 jaar)

Vrijdag 21 oktober is het weer tijd voor de legendarische Teenageparty. In de Fabriek en Dance Club wordt een feest gebouwd door de bekende resident DJ’s. Deze avond is een veilige eerste ervaring met uitgaan met leeftijdsgenoten, zonder alcohol en een gigantische show met alles erop en eraan zoals: lichtshow, visuals, confetti, entertainment, artiesten en nog heel veel meer.

Hollandse Avond met Frans Duijts (18+)

Vrijdag 4 november is er een nieuwe editie van de Hollandse Avond met Frans Duijts. Verder hoor je de beste Hollandse meezingers in de Fabriek, de rest van de line-up wordt nog aangekondigd.

DeBAR XL (23+)

DeBAR XL is een extra grote editie, gepland op 5 november in de Fabriek. Tijdens deBAR XL zorgt DJ Lars dat de voetjes van de vloer gaan door de grootste hits van vroeger met de lekkerste hits van nu. Samen met leeftijdsgenoten genieten van een gezellig, ouderwetse avond, stappen in de grote zaal, de Fabriek.

Dangerouzmind: Rebelion presents: Overdose (18+)

Zaterdag 12 november vindt de exclusieve show van Rebelion plaats in Lucky tijdens Dangerouzmind, het grootste indoor harder styles feest van het oosten. De aankondiging was al genoeg om in 1 dag 70% van de tickets te verkopen, binnenkort wordt de volledige line-up bekend met de andere grote Rawstyle Dj’s voor deze nacht.