Terug naar: Nieuwsoverzicht

Disco Fever met Bee Gees Forever & Boney M. Xperience – 29 september in Lucky Rijssen

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

September 2023

29 vrijdag
Disco Fever Disco Fever met Bee Gees Forever & Boney M. Xperience ⏰ 21:30   📍 Fabriek Bekijk evenement

Disco Fever met Bee Gees Forever & Boney M. Xperience

Op vrijdag 29 september staat er een nieuwe editie van Disco Fever op de agenda. Met de beste hits uit de 70s en 80s is dit hét disco dansfeestje van de regio!

Deze keer nodigen we niemand minder dan de Bee Gees Forever & Boney M. Experience uit live bij ons op het podium. The Bee Gees Forever brengt je terug naar de tijd van de originele Bee Gees dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie, ode en eerbetoon aan de pop en disco legendes de gebroeders Gibb.

De Bee Gees Forever brengen met alle bekende hits van de Bee Gees, 100% live gespeeld en gezongen door topmuzikanten, een unieke disco beleving naar Lucky!

Boney M. is misschien wel de meest bekende discogroep uit de 70s/80s allertijden! Ben jij groot fan en zing je alle bekende hits zoals Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Belfast en Brown Girl in the Ring nog steeds uit volle borst mee? Herbeleef je deze geweldige tijd en fantastische nummers tijdens Disco Fever met The Boney M. Xperience. De dames in deze groep hebben de laatste 20 jaar allemaal opgetreden met de iconische legende Bobby Farrell (Boney M.). Toen hij helaas overleed, zijn zij de samenwerking aangegaan met Dasilvian Bruce om zo The Boney M. show op een hoog niveau voort te zetten.

Boney M. Xperience neemt je mee terug naar de 70s/80s om de tijd van Boney M. te herbeleven met zijn grootste en bekendste hits! Swingen gegarandeerd 👯


Info

Datum: vrijdag 29 september 2023
Open: 21:30 – 2:30 uur
DJ: Erik Gerritsen
Act: Bee Gees Forever & Boney M. Xperience

https://youtu.be/Dy-pOoOq0ic