Terug naar: Nieuwsoverzicht

De Reünie – zoals het vroeger was!

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

Juli 2022

09 zaterdag
De Reünie De Reünie #1 ⏰ 21:00   📍 Luke’s Bar Bekijk evenement

De Reünie !

Weet je nog, vroeger bij Lucky? Dansen op de beste hits in de Saloon, Kelder, Spiegelzaal, Boerenkeet en Pub. De plek waar menigéén in Rijssen de liefde van zijn / haar leven heeft ontmoet, de plek waar zoveel mooie herinneringen zijn gemaakt.

Het Lucky van nu is natuurlijk niet meer het Lucky van toen, maar onze gasten van toen zijn zeker niet uitgedanst! We krijgen vaak de vraag wanneer we weer eens iets doen voor “de oudere doelgroep” en daar zijn we dan ook mee aan de slag gegaan.

Voor iedereen die zo af en toe even terug wil naar het “Lucky van toen”, de muziek van toen (met af en toe een hitje van nu) en de mensen van toen is er zaterdag 9 juli 2022 De Reünie!

Van Prince tot U2, van Whitney tot Madonna en van … tot …, je gaat ze allemaal horen. Wil jij ook even terug naar toen, dansen op alle platen uit jouw jeugd, misschien wel oude bekenden tegenkomen, oude tijden laten herleven maar natuurlijk ook nieuwe mensen leren kennen en nieuwe herinneringen maken? Blokkeer zaterdag 9 juli dan maar in je agenda, want dan gaan we naar De Reünie!

🕘 Open: 21:00 – 2:00 uur
🤠 Locatie: Luke’s Bar, ingang via hoofdentree Lucky
🔥 Leeftijd: 30+