Terug naar: Nieuwsoverzicht

De Reünie XL met Gerard Ekdom is bijna uitverkocht!

“Weet je nog, vroeger bij Lucky?”  Dansen op de beste hits in de Saloon, de Kelder, de Spiegelzaal, Boerenkeet en de Pub. De plek waar menigeen geweldige tijden heeft beleefd, de liefde heeft gevonden en vooral mooie herinneringen heeft gemaakt.

Na 50 jaar is het Lucky van nu natuurlijk niet meer hetzelfde als het Lucky van toen, maar onze gasten van toen zijn zeker nog niet uitgedanst. Speciaal voor hen is er de Reünie.

Maar liefst 5 zalen geopend

Op zaterdag 11 november wordt er extra groot uitgepakt om Lucky’s 50e verjaardag te vieren met een bijna uitverkochte Reünie XL. Wegens de grote animo zijn er maar liefst 5 zalen geopend en is er voor ieder wat wils. DJ Paul Salakory draait de beste disco classics uit de 70’s/80’s in de Dance Club, liveband Lektrik speelt een breed repertoire van de Eagles tot Pearl Jam en van The Cure tot Eric Clapton in de pub, o.a. Bert van Losser en Marc Lammertink draaien de grootste hits uit de 80s/90s/00s met af en toe een hitje van nu in de Fabriek en in Luke’s Bar dans je op de beste nummers uit de 00s/10s en natuurlijk van nu. Voor wie even gezellig wil kletsen met een oude bekende blijft het restaurant Luxx Food and Bar geopend.

Gerard Ekdom

Speciaal voor deze avond is niemand minder dan Gerard Ekdom uitgenodigd. Deze in hart en nieren geboren DJ, o.a. bekend van 3FM en Radio 10, weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen met de beste classics uit de 80s & 90s.

Munten

Dat er in 50 jaar veel verandert blijkt ook bij Lucky. De munten zijn verleden tijd en hebben plaatsgemaakt voor digitale Luckies. Oude (groene) Lucky munten kunnen nog tot 30 december omgewisseld worden voor Luckies bij Lucky. Luckies kunnen van tevoren zelfstandig opgewaardeerd worden in een persoonlijke wallet via de Lucky app die gratis te downloaden is via www.lucky.nl/app, maar kunnen ook op een Lucky card gezet worden bij de servicebalie (cash/pin). Meer informatie hierover is te vinden bij de FAQ op de website.

Informatie:
Datum: 11 november 2023
Open: 20:30 uur

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

November 2023

11 zaterdag
De Reünie De Reünie XL met Gerard Ekdom ⏰ 20:30   📍 Fabriek Bekijk evenement