Terug naar: Nieuwsoverzicht

De Reünie XL is terug met Erik de Zwart!

Datum / Evenement

Tijd / Tickets

Oktober 2024

19 zaterdag
De Reünie De Reünie XL met Erik de Zwart De Reünie is back op zaterdag 19 oktober met special guest Erik de Zwart met de Top 40 Plus Show en Dj Lars. Meerdere zalen geopend dus kom ook oldschool herinneringen maken! ⏰ 21:00   📍 Fabriek Bekijk evenement

“Weet je nog, vroeger bij Lucky?”  Dansen op de beste hits in de Saloon, de Kelder, de Spiegelzaal, Boerenkeet en de Pub. De plek waar menigeen geweldige tijden heeft beleefd, de liefde heeft gevonden en vooral mooie herinneringen heeft gemaakt.

Na meer dan 50 jaar is het Lucky van nu natuurlijk niet meer hetzelfde als het Lucky van toen, maar onze gasten van toen zijn zeker nog niet uitgedanst. Speciaal voor hen is er de Reünie.

De Reünie XL 2024 met Erik de Zwart en de Top 40 Plus Show

Maar liefst 4 zalen geopend

Op zaterdag 19 oktober wordt er extra groot uitgepakt met de Reünie XL. Na een uitverkochte editie in 2023 zijn er ook nu maar liefst 4 zalen geopend en is er voor ieder wat wils. Rico Latino draait de beste tropical sounds in de Dance Club, liveband Lektrik speelt een breed repertoire van de Eagles tot Pearl Jam en van The Cure tot Eric Clapton in de pub, Dj Lars en Erik de Zwart met de Top 40 Plus Show draaien de grootste hits uit de 80s/90s/00s met af en toe een hitje van nu in de Fabriek en in Luke’s Bar dans je op de beste nummers uit de afgelopen 25 jaar tot nu met Julian Black en deBAR Takeover.

Erik de Zwart

Speciaal voor deze avond is niemand minder dan Erik de Zwart uitgenodigd. Erik de Zwart begon zijn radio carrière bij de ziekenhuisomroep AZVU en richtte in 1978 Radio Unique op. Hij werkte voor Radio Caroline en Veronica, waar hij programma’s als ‘Countdown’ presenteerde. In 1992 werd hij directeur en DJ bij Radio 538, bekend van ‘De Top 40’.

Erik de Zwart weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen met de beste classics én videoclips vanaf de 80s t/m nu.

Informatie:
Datum: 19 oktober 2024
Open: 21:00 uur