Terug naar: Programma

Carach Angren + God Dethroned + Soulburn and more

Archief
Datum: Zaterdag 19 december 2015
Area(s): Fabriek
Community: Lucky Live
Line-up: Carach Angren, Soulburn, God Dethroned

Lucky Rijssen organiseert in samenwerking met VIC Records en Heavy Rocks het ‘Lucky Rocks Metal festival’: 10 acts in 2 zalen van ‘s middags tot ‘s avonds: een programma om niet te missen voor metalliefhebbers.

 • Line-up 
  Carach Angren
  God Dethroned
  Soulburn
  Sinister
  Severe Torture
  Pentacle
  Phlebotomized
  Dead End
  Eternal Solstice
  Desolate Fields

Carach Angren
Wanneer het koude zweet langs je rug druppelt, het kippenvel over je huid kruipt, je hart een slag overslaat en angst je in een wurggreep houdt, dan weet je dat je het horrorrijk van Carach Angren hebt betreden. Met het vierde full-length album ‘This Is No Fairytale’ verovert deze Limburgse band de troon in de horror metal. Deze Nederlandse meesters hebben hun wapens aangescherpt, waarmee ze afstevenen op hun doel: perfectie.

Flamboyant orkestrale waanzin contrasteert met het ijzige gezoem van de black metal geïnspireerde riffs, samengevoegd in beklijvende melodieën. Fel raspende zang en de genadeloos ratelende drums, een met terreur gevulde verhaallijn wordt naar voren gebracht in de duisternis. Carach Angren weet weer de stap naar een nog sinistere dimensie dan voorheen te maken en zelfs de door oorlog geteisterde nachtmerries afgebeeld op het vorige album ‘Where The Corpses Sink Forever’ te overtreffen.

Archief