Terug naar: Programma

Benefietavond Oekraïne

Koop hier uw ticket(s)! 🎫
Datum: Woensdag 30 maart 2022
Area(s): Fabriek
Tijd: 20:30
Entreeticket (incl. drankjes en fingerfood) € 130,00

Benefietavond voor Viitor in Rijssen brengt maar liefst 80 mille op

Hulporganisatie Viitor uit Rijssen kan zeker tot juli Oekraïense vluchtelingen blijven opvangen in Roemenië. Een benefietavond in de Rijssense uitgaansgelegenheid Lucky bracht woensdag maar liefst 80 mille op, waarmee voorlopig wordt voorkomen dat de stichting moet stoppen met deze opvang.

Bron: Tubantia

Opbrengst Benefietavond in Lucky Rijssen

Benefietavond Oekraïne t.b.v. stichting Viitor Roemenië voor vluchtelingen Oekraïne op woensdag 30 maart 20:30u in Lucky Rijssen. Deze benefietavond organiseren we om geld op te halen voor stichting Viitor. Deze stichting heeft in Siret (Roemenië) een school gebouwd voor dagbesteding voor kinderen met een lichamelijk en/of geestelijke beperking. Siret ligt 3 km van Oekranië. Nu de oorlog is uitgebroken wordt de school gebruikt voor de eerste opvang van vluchtelingen.

Rotary lid Gery Stegeman is voorzitter van stichting Vittor en is vorige week in Siret geweest om het een en ander te organiseren en faciliteren. De situatie aan de grens is mensonterend en heeft een diepe indruk achter gelaten:

Presentatie Laurens ten Den

Er zijn inmiddels 60 bedden geplaatst in de school. Ondertussen worden er heel veel kosten gemaakt waar geen rekening mee is gehouden en dit loopt op tot wel € 611,- per dag. Zij houden dit niet lang vol.

We hebben een donatie gevraagd bij Giro 555 maar kleine stichtingen krijgen geen geld. Wij willen die mensen daar echt niet in de steek laten vandaar dat we een Benefietavond voor Oekraïne organiseren. Het belooft een mooie avond te worden inclusief drankjes, fingerfood, gevarieerde muziek, een loting en een veiling! Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor dit project!

Kijk voor meer informatie over stichting Viitor op de site.

Als je niet kunt mee feesten maar wel geld wil overmaken kan dat naar stichting Viitor: NL95RABO0313102899

Ondanks alle ellende willen we er wel een fantastische avond van maken die we niet snel zullen vergeten!

  • Gevarieerde muziek
  • Verloting en een veiling
  • Kledingadvies blauw en geel
  • Presentatie Laurens ten Den
Koop hier uw ticket(s)! 🎫